free web hosting | website hosting | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
 
Видеонаблюдение ижевск, системы видеонаблюдения магазины,видеонаблюдение смотреть онлайн.
12 Фев. 2015 г.

Програма за видеонаблюдение

За да въведе подобно решение, един супермаркет в България се нуждае от система за видеонаблюдение, складово-търговски софтуер Microinvest и безплатния модул на Microinvest за следене за злоупотреби.
Microinvest разработи безплатен софтуер, който с помощта на система за видеонаблюдение намалява възможността за кражби и злоупотреби с до 80%, съобщи компанията на 26 октомври.
Към него се включва допълнителна PCI-карта наречена DVR Card, която приема сигнала, преобразува го от аналогов в цифров (при необходимост) и го подава за съхранение, и последваща обработка с помощта на софтуерна програма.По-надежден е метода с отделно устройство, което съдържа в себе си харддискове с желан капацитет. Начинът, по който компютърната система за видеонаблюдение организира и индексира своите данни е нейното най-голямо предимство и същевременно, фактор разграничаващ добрите системи от истинските лидери на пазара. В комбинация със стандартна охранителна камера Speed Dome устройството може да бъде програмирано да проследява и мащабира единичен движещ се обект в реално време без намесата на оператор.


Отговорите на тези въпроси може да получите лесно, ако се доверите на системите за видеонаблюдение. Допълнителни възможностиДве от най-ценните функции при видеонаблюдението са възможността за засичане на движение (motion detection) и работата с обекти. Ето защо охранителният софтуер разполага със стриктно изградена йерархична система за достъп до функциите на програмите, както и със средства за хардуерна защита.


Рубрики

Spring охранные системы
Как сделать домашнее видеонаблюдение
Видеонаблюдение видеорегистраторы
Системы видеонаблюдения установка обслуживание
Видеонаблюдение 1 камера
Видеонаблюдение николаев
Избранное

Система видеонаблюдения безпроводная
Видеонаблюдение со смартфона
Камера видеонаблюдения usb
Видеонаблюдение в лондоне
Установка видеонаблюдения рязань

Карта сайта
Цитата дня

Луч красоты в одно мгновенье ока Сгоняет с сердца тучи. Джон Китс
Я читаю блоги


Тэги

Внимание ведется видеонаблюдение Видеонаблюдение минск купить Видеонаблюдение онлайн казань Видеонаблюдение тирасполь Установить камеру видеонаблюдения Комплект видеонаблюдения профи Система видеонаблюдения через интернет Установка удаленного видеонаблюдения Пожарно охранные системы Беспроводное видеонаблюдение с записью Камеры видеонаблюдения онлайн сургут Видеонаблюдение в лесу Системы видеонаблюдения в подъезде Видеонаблюдение через сотовый телефон